CarHD

Hlavní menu

Přehled produktů z kategorie Digitální kamery

Stručný popis

Autokamera Eltrinex CarHD je určena k záznamu jízdy vozidla, který lze pak použít při řešení sporných dopravních situacích. Díky vyššímu rozlišení obrazu a i funkci nočního režimu je snadnější identifikace detailů dopravy.

Podrobný popis

Autokamera Eltrinex CarHD umožňuje zaznamenat průběh jízdy vozidla včetně zvuku. Pro uchycení na čelní sklo ve vozidle je dodáván nastavitelný držák s přísavkou. Autokamera Eltrinex Car HD zaznamenává video v těchto rozlišeních: 1440 x 1080 px (s interpolací), 1280 x 720 px (reálně), 720 x 480 px (reálně)

Velkou předností kamery Eltrinex CarHD je možnost záznamu ve smyčce. V tomto módu dochází k přemazávání starého záznamu novým, není tedy třeba uvolňovat místo na paměťové kartě. Režim nočního vidění zvyšuje kvalitu záznamu za s nížené viditelnosti, dochází tak k zvýraznění jinak hůře viditelných detailů.

Autokamera Eltrinex CarHD umožnuje i focení. V režimu focení lze nastavit řadu parametrů, jako třeba rozlišení, vyvážení barev a kontrastu i časové focení nebo focení v režimu „sekvence“ nebo i aktivace režimu detekce obličeje nebo focení s detekcí úsměvu Eltrinex Car HD je možno napájet jak z integrované baterie, tak i 12V zásuvky automobilu.

Obsah balení:

1 x Eltrinex CarHD, 1 x USB kabel, HDMI kabel, 1 x 12 V auto adaptér, 1 x přísavný držák, 1 x manuál.

Technické parametry

Velikost LCD 2“ (4:3)
Úhel kamery 140°
Video bez interpolace 720p / 480p
Formát videa AVI
Fotografie JPG
SD card slot Micro SD
Mikrofon / repro Mikrofon / repro
TV výstup NTSC / PAL
USB USB 2.0
Napájení 5 V / 500 mA
Baterie li-pol, 500 mAh
Podporované OS Win 2000/XP/Vis/7/ MAC OS x 10.3.6
Rozměry 100 x 50 x 20 mm
Hmotnost 88 g

Hlavní menu

Přehled produktů z kategorie Digitální kamery

» Přejít na grafickou verzi tohoto webu