mEar

Hlavní menu

Přehled produktů z kategorie Ostatní doplňky

Stručný popis

Externí mikrofon pro záznam telefonních hovorů. Záznam lze provádět z naprosto libovolného telefonního přístroje. Použít ho lze se všemi diktafony se vstupem jack 3,5 a zaznamenání jsou oba účastníci hovoru.

Vzhled produktu

Zařízení svým vzhledem na první pohled velmi připomíná tak zvané in ear sluchátko, někdy označované také jako pecka. Tedy sluchátko, které se vkládá do ucha. Odlišuje se pouze výskytem malých otvorů na sluchátku z venkovní strany.

Podrobný popis

Externí mikrofon mEar umožňuje jednoduše zaznamenat důležité telefonní hovory z libovolného telefonního přístroje (pevné tel. linky, mobilního telefonu, skype telefonu atp.). Vhodný je zejména v případech kdy je třeba telefonní hovor dále přepisovat, případně doložit že hovor byl uskutečněn a jaké informace byly sděleny.

Záznam z Eltrinex mEar lze zachytit na jakémkoliv diktafonu, který je vybaven vstupem pro jack 3,5 mm. Mikrofon ve tvaru sluchátka se vkládá do ucha (stejně jako např. sluchátko od MP3 přehrávače) - a to do ucha ke kterému uživatel přikládá sluchátko telefonního přístroje. mEar sedí v uchu pevně, pohodlně a snímá jak hovořícího (ze sluchátka telefonu), tak i hlas uživatele.

Technické parametry

Provedení in-ear

Hlavní menu

Přehled produktů z kategorie Ostatní doplňky

» Přejít na grafickou verzi tohoto webu