Digital Eye

Hlavní menu

Přehled produktů z kategorie Digitální kamery

Stručný popis

Kamerka Eltrinex DigitalEye ve tvaru propisky s přímým záznamem videa do formátu AVI umožňuje zaznamenat jednání, pracovní schůzky. Kamerku Eltrinex DigitalEye je možno také využít obdobně jako tzv. SenseCam zařízení.

Podrobný popis

Záznamové zařízení Eltrinex DigitalEye je určeno k okamžitému zachycení zvuku a obrazu. Kompaktní provedení tohoto zařízení umožňuje nosit jej stále při sobě. Při záznamu z jednání lze pořídit nejen záznam mluveného slova, ale i obraz řečníka, který projev pronáší. S Eltrinex DigitalEye je možno zachytit jakoukoliv událost lépe než pomocí fotoaparátu nebo diktafonu.

Rozlišení snímače kamery 640 x 480 bodů zajišťuje vyšší kvalitu videa, což přispívá k lepšímu rozpoznávání důležitých detailů a lepší čitelnosti nafilmovaných dokumentů.

Záznam se ukládá na paměťovou kartu MicroSD. V případě potřeby lze paměťovou kartu jednoduše vyměnit za novou a navýšit tím záznamovou kapacitu zařízení. Pro připojení k PC je kamerka vybavena USB konektorem, který je součástí vlastního těla kamerky. Pro připojení k počítači tedy není třeba USB kabel.

Díky podpoře funkce Mass storage se Eltrinex DigitalEye po připojení k PC chová jako běžný USB flash disk - záznamy lze snadno zkopírovat do počítače. Eltrinex DigitalEye je možno také využít jako flash disk a přenášet na něm libovolná data (dokumenty, fotky apod.).

Záznam videa probíhá do formátu AVI a k jeho přehrání v počítači není potřeba žádný speciální software.

Eltrinex DigitalEye umožňuje volit následující varianty záznamu:

- rozlišení videa 640 x 480 bodů
- rozlišení videa 320 x 240 bodů

Obsah balení: přístroj Eltrinex DigitalEye, USB kabel, manuál

Technické parametry

Rozlišení záznamu 320 x 240; 640 x 480 Eltrinex DigitalEye, 1280 x 1024 Eltrinex DigitalEye P
Snímání 30 fps
Formát záznamu AVI
Paměť Micro SD 4 GB (256MB - 8GB)
Úhel záběru 64.4°
Výdrž baterie (min) 75 - 100
Baterie 380 mAh Lithium-ion
Rozměry: 117 x 30 x 16 mm
Hmotnost 35g

Hlavní menu

Přehled produktů z kategorie Digitální kamery

» Přejít na grafickou verzi tohoto webu