CarHD 4 GPS

Hlavní menu

Přehled produktů z kategorie Digitální kamery

Stručný popis

Autokamera Eltrinex CarHD 4 nově kombinuje rychloupínací magnetický držák s se samostatným GPS modulem. Vysoká kvalita záznamu FULHD 1920 x 1080 je zajištěna i díky funkci HDR.

Podrobný popis

Autokamera Eltrinex CarHD 4 kombinuje rychloupínací magnetický držák s GPS modulem. Vysoká kvalita záznamu FULHD 1920 x 1080 je díky funkci HDR zajištěna i za zhoršených světelných podmínek nebo v noci.

GPS modul v externím provedení je možno umístit na sklo nebo palubní desku do požadované pozice tak, aby byl přijímaný signál co nesilnější, a zaznamenaná trasa přesná. Standardně dodávaný kabel k GPS modulu lze v případě potřeby nahradit delším.

Ukázka videa z kamery:

Držák s magnetickým úchytem umožňuje velmi pohodlnou a rychlou manipulaci s kamerou. Zapojení nebo odpojení kamery je otázkou sekundy, takže manipulace s kamerou řidiče nezdržuje ani při pravidelném používání kamery. Výborná kvalita záznamu obrazu zvyšuje čitelnost dopravních značek a vyšší přehlednost dopravní situace tak umožňuje snadno posoudit zavinění dopravní nehody či jiného zaznamenaného incidentu. Kamera je vybavena i funkcí HDR pro zlepšení nočního záznamu. Díky funkci HDR obraz ostřejší obraz i za zhoršených světelných podmínek. Tím je dosaženo nejvyšší možné kvality záznamu videa i v šeru, při průjezd tunelem a pod). Aby bylo dosaženo co vysoké kvality obrazu videa, je celkový výkon hardware kamery zaměřen právě na obraz, který je pro posouzení dopravních situací nejdůležitější a doprovodný zvuk je naopak zaznamenáván v úsporné nižší kvalitě. Video kamera ukládá na paměťovou kartu typu MicroSD, podporovány jsou paměťové karty až 32GB (Class 4,6,10). Pro nepřetržitý provoz je možno aktivovat funkci cyklického záznamu, která po naplnění paměťové karty začne nejstarší záznamy přemazávat - díky tomu není třeba kameru zastavovat a uvolňovat paměťovou kartu ručním mazáním starších záznamů. Mimo záznamu videa je možno kameru využít i jako fotoaparát.

Obsah balení: Kamera do automobilu Eltrinex CarHD 4, magnetický držák s přísavkou na okno, auto adaptér, USB kabel, HDMI kabel, GPS modul, GPS kabel, samolepící úchytka GPS modulu na sklo, krytka objektivu, manuál.

Technické parametry

Velikost LCD 2,7", (16:9)
Úhel kamery 170°
Video bez interpolace 1080p/720p, (až 1920 x 1080 / 30sn)
Formát videa MOV, H.264
Fotografie JPG
SD card slot microSD / microSDHC / microSDXC
Mikrofon / repro ano / ano
TV výstup NTSC / PAL (HDMI)
USB 2.0
Napájení 5V, 500 mA
Baterie 3.7V 500 mAh
Podporované OS Win 2000/XP/Vis/7/8/ MAC OS x 10.3.6
Rozměry 78 x 50 x 40 (mm)
Hmotnost 72g

Hlavní menu

Přehled produktů z kategorie Digitální kamery

» Přejít na grafickou verzi tohoto webu