Keeper Pro

Hlavní menu

Přehled produktů z kategorie Ostatní doplňky

Stručný popis

GSM alarm pro ostrahu domů, bytů a kanceláří. Jednoduché odkódování přiložením RFID čipem nebo PINem na číselné klávesnici. Možnost připojení až 50 čidel, například PIR pro detekci pohybu, magnetická čidla otevření dveří/oken, detekce kouře, plynu, rozbití oken a pod. Ovládání pomocí SMS, klíčenky nebo mobilní aplikace.

Podrobný popis

GSM alarm Eltrinex Keeper Pro v balení obsahuje i číselnou klávesnici, pro de/aktivaci alarmu jednoduchým přiložením RFID čipu (klíčenka o rozměru ) nebo zadáním číselného PINu. Tato varianta je vhodná pro osoby se špatnou pamětí, děti a drobná RFID klíčenka sama o sobě nepoutá nevhodnou pozornost. V případě vniknutí do objektu a poškození číselné klávesnice (zničení) nedojde k vyřazení alarmu, který se stále aktivní.

» Videonávody k instalaci a nastavení Alarmu naleznete zde.

» Kompletní seznam dostupných čidel naleznete zde.

GSM alarm Eltrinex Keeper je určen pro ostrahu domů, bytů a kanceláří. Důraz byl kladen na jednoduchost instalace i provozu, aby bylo snadné zprovoznit toto zařízení i pro méně zkušené uživatele. Základem systému je centrální jednotka, obsahující GSM modul, ke které jsou bezdrátově připojena všechny čidla. Centrální jednotka umožňuje připojit až 50 čidel (senzorů) a 10 dálkových ovladačů (klíčenek). V případě detekce narušení objektu, může alarm signalizovat tuto skutečnost zvukem integrované sirény (lze vypnout), odesláním SMS na tři předvolená čísla a vytočením hovoru až na 5 předvolených telefonních čísel.

Alarm Eltrinex Keeper pomocí varovných SMS upozorňuje i na výpadek/obnovení napájení centrální jednotky i slabé baterie v bezdrátových čidlech, je tak možno zavčas baterie vyměnit a předejít výpadku čidel z důvodu vybití baterií. Integrovaná baterie centrální jednotky udrží alarm v provozu až 16 hodin.

Obsah balení: 1 x centrální jednotka, 1 x magnetický senzor, 1 x PIR senzor, 2 x dálkové ovládání (klíčenka), 1 x úchyt na zeď, 6 x hmoždinka , 6 x šroubek, 1 x 230V adaptér, 1 x číselná klávesnice, 2 x RFID klíčenka

Klávesnice Externí klávesnici lze umístit ke vstupu do objektu a alarm může být umístěn tak, aby nebyl na očích nezvaných návštěvníků (například umístění v jiné místnost). Zabraní se tím snaze o poškození alarmu v případě neoprávněného vstupu. Pokud dojde k poškození klávesnice, alarm zůstává funkční a odesílá varování. Klávesnice má integrovánu i čtečku RFID klíčenek, s nimiž je odkódování alarmu velmi jednoduché, což je vhodné pro menší děti i starší osoby. Není třeba u sebe nosit objemné dálkové ovládání, ze kterého je pro cizí osoby na první pohled patrno, že se jedná o zařízení k deaktivaci alarmu.
RFID klíčenky Drobné RFID nahrazují objemnější dálkové ovladače určené pro deaktivaci alarmu. Pro deaktivaci alarmu stačí stisknout jednu klávesu, a přiložit RFID klíčenku. Pokud je klávesnice připojena na zdroj (není součástí balení), není třeba stisk klávesy, pouze stačí přiložit RFID klíčenku a alarm je deaktivován. Aktivace a deaktivace RFID klíčenkou si je možné nechat zasílat SMSkou.
Maximální počet RFID klíčenek Díky možnosti připojit až 50 RFID klíčenek je možno tento alarm využít i ve velmi velké domácnosti nebo menší firmě.
SMS upozornění na slabé baterie čidel Alarm vždy SMSkou upozorní na slabé baterie, je možno tím předejít vybití a výpadkům detekce čidla.
SOS režim SOS režim umožňuje stiskem jediného tlačítka na dálkovém ovladači nebo klávesnici odeslat tísňové volání na přednastavená čísla.
Ovládání dalších zařízení K centrální jednotce lze připojit další zařízení, například osvětlení, a to přes alarm vzdálené ovládat, lze tak tedy simulovat přítomnost v bytě a odradit případné zloděje.
Lze připojit další senzory včetně požárních kouřových Kromě pohybových a magnetických čidel lze připojit i čidlo detekce kouře, plynu, apod. Je doporučeno tato čidla nastavit do 24ti hodinové zóny.
24ti hodinová zóna Čidla nastavená ve 24ti hodinové zóně jsou stále aktivní, což je vhodné pro čidla detekce kouře, plynu, apod. Pokud tato čidla detekují poplach, okamžitě jej ohlásí bez ohledu na to zda je alarm aktivní či nikoliv
Kombinovaný režim "domácí zóna" Režim domácí zóna umožňuje nastavit čidla tak, aby při stavu „domácí zóna“ byla čidla uvnitř objektu (například pohybová čidla) neaktivní, ostatní čidla (například magnetická u dveří) jsou však aktivní. Proto je možné se po objektu volně pohybovat, ale při pokusu o vstup do objektu bude aktivován poplach.
Lze nastavit zpoždění při vstupu Zpoždění při vstupu umožňuje zadat přístupový PIN nebo deaktivovat alarm v předem nastavené lhůtě, a tím zamezit poplachu, vyvolaném vlastním vstupem.
Lze nastavit zpoždění při odchodu Zpoždění při odchodu umožňuje nastavit časovou prodlevu tak, aby bylo možno aktivovat alarm, a následně v poklidu objekt opustit. Teprve po uplynutí zadaného intervalu, se alarm aktivuje.
Počet volaných telefonních čísel při poplachu 5
Počet čísel, kde bude zaslána SMS v případě poplachu 3
Provoz při výpadku napájení Alarm je pro případ výpadku napájení vabaven záložní baterií, proto v případě výpadku napájení dokáže objekt střežit dalších 16 hodin.
Pošle SMS varování při ztrátě napájení Při výpadku napájení je uživatel informován varovnou SMS, alarm i nadále zůstává aktivní na integrovanou baterii.
Pošle SMS upozornění při obnovení napájení Po obnovení je uživatel informován SMS zprávou, že napájení bylo obnoveno. Díky domu má uživatel přehled, jak dlouho byla bez proudu další zařízení, jako například lednička a pod.
Počet bezdrátových 8
Možnost pojmenování bezdrátových zón Pro přehlednost a lepší informovanost, které čidlo detekuje narušení, je možné čidla rozdělit do 8mi zón a ty pojmenovat, například garáž, hlavní vstup, a pod.
Počet drát zón 1
Max počet dálkových Ovládačů 10
Max počet bezdrátových čidel 50
Slot pro SIMkartu Ano
Mikrofon Mikrofon umožňuje odposlech dění v místnosti, kde je alarm umístěň.
Siréna Ano
Dálkové ovládání Pomoci SMS, aplikace chytrého telefonu, dálkového ovladače, RFID klíčenky (volitelně), pomocí vytáčeného spojení.

Technické parametry

Nápájení základové jednotky 12V / 1000 mA
Podpora GSM 900 / 1800 / 1900 MHz
Baterie 7.2V / 1000 mAh
Pohotovostní napájení 80 mA
Maximální napájení 1500 mA
Interní siréna 90 dB
Max. počet ovladačů 10
Max. počet bezdrátových čidel 50
Rozměry 12.6. x 3.6 x 13 cm

Hlavní menu

Přehled produktů z kategorie Ostatní doplňky

» Přejít na grafickou verzi tohoto webu