A1

Hlavní menu

Přehled produktů z kategorie Digitální diktafony

Stručný popis

Speciální akustický přístroj určený pro nevidomé uživatele, obsahuje široké spektrum funkcí jako je diktafon, přehrávač hudby, předčítání textu a také připojení na wifi síť, což umožňuje tomuto zařízení přehrávat internetová radia a podcasty.

Podrobný popis

Akustický přístroj Eltrinex A1 je zařízení určené výhradně pro nevidomé a slabozraké uživatele, kterým umožňuje využívat širokou škálu funkcí přístupných skrze hlasový výstup. Zařízení se připojuje k internetu bezdrátově přes WiFi a díky použití klasických SD paměťových karet místo malých microSD umožňuje výrazně pohodlnější manipulaci při výměně paměťové karty.

Zařízení je plně ozvučeno, a všechny povely jsou uživateli zvukově hlášeny tak, aby bylo možno zařízení plnohodnotně ovládat pouze za pomoci sluchu. Také všechna tlačítka jsou označena výstupky tak, aby bylo možno po hmatu zvolit vždy správnou funkci. Zařízení je vybaveno interní pamětí 4 GB a tuto interní paměť lze rozšířit pomocí paměťové karty typu SD s kapacitou až 64 GB.

Kromě podpory mnoha zvukových formátů (hudby), předčítání knih (soubory s textem) a videoformátů (přehráván je pouze zvuk) zařízení podporuje i formát Daisy 2.0.2, Daisy 3.0, což je technický standard pro digitální audioknihy, periodika a počítačový text, který je vyvinut jako kompletní náhrada za tiskový materiál a je speciálně navržen pro použití u lidí s poruchami zraku, včetně slepoty a zhoršeného vidění.

Zařízení umožňuje používat i řadu dalších doplňkových fukcí jako je FM rádio, hlášení data a času, hlasové připomenutí a hlasové poznámky, kompas a kalkulačka. To vše plně ozvučené hlasovým výstupem. Podporováno je také přehrávání internetových rádií a podcastů.

Technické parametry

Interní paměť 4 GB
Slot na paměťové karty Ano / SD
FM rádio Ano
Podpora OTG Ano
Textové formáty TXT, DOC / DOCX, HTM, HTML, EPUB, PDF atd
Zvukové formáty MP3, WMA, WAV, FLAC, APE, ACC, OGG, RA, M4A atd.
Video formáty RM, RMVB, AVI, MP4, 3GP, MOV, WMV, FLV, MPG, MPEG, DAT
USB 2.0

Hlavní menu

Přehled produktů z kategorie Digitální diktafony

» Přejít na grafickou verzi tohoto webu